Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

1,1 millioner kroner i pluss for P4

Radiokanalen P4 fikk et resultat på 1,1 millioner kroner etter skatt i første kvartal. Redaktør og direktør Rune Brynhildsen sier at han er tilfreds, men langt fra fornøyd.

Resultatet er langt svakere enn i samme periode i fjor, da overskuddet var på 3,3 millioner kroner.

Salgsinntektene i radiokanalen har imidlertid økt fra 45 til 45,7 millioner kroner fra første kvartal i fjor til første kvartal i år.

- Vi er tilfreds med å kunne presentere en liten økning i salget, situasjonen tatt i betraktning. Selskapet er inne i en meget kritisk periode, og mye lederfokus har vært rettet mot å skape ro i organisasjonen samt eksterne forhold knyttet til konsesjons- og klageprosessene. Når man også tar markedet i betraktning er vi tilfreds med resultatene, men langt fra fornøyd, sier administrerende direktør og ansvarlig redaktør Rune Brynhildsen i P4.

P4 fikk før jul beskjed om at nye Kanal4 overtar deres konsesjon fra årsskiftet. P4 har klaget på dette og dessuten søkt den utlyste P5-konsesjonen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media