Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- 11 personer er drept i fransk satiremagasin

To bevæpnede menn stormet redaksjonslokalene til Charlie Hebdo.

Bevæpnede menn stormet i dag redaksjonslokalene til det franske satiremagasinet Charlie Hebdo.

Så mange som 11 personer bekreftes nå drept, melder The Guardian. Fem personer er også kritisk skadd, bekrefter Xavier Castaing, kommunikasjonsjef for Paris-politiet.

President Francois Hollande er nå på vei til åstedet.

Den franske avisa Le Monde skriver at minst to bevæpnede menn stod bak angrepet, som ligger i det 11. arrondissementet i Paris.

Politijakt Et stort antall politifolk deltar nå i jakten på mennene, som flyktet området i bil.

Et vitne sier ifølge Europe1 at han har observert «to menn ikledd svarte hetter. De ropte gud er stor idet de løp ut».

To menn «stormet» en bygning, skjøt en politimann, kidnappet en bil go slo ned en fotgjenger før de løp avgårde, skriver AFP-journalisten Erik Randolph på Twitter.

Angrepet tidligere Denne ukas utgave av Charlie Hebdo hadde en større sak på Michel Houellebecq, som er en svært kontroversiell forfatter og filmskaper.

I dag publiserte også satiremagasinet et karikaturbilde av IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi på Twitter.

Charlie Hebdo kom for to år siden med et spesialnummer med karikaturer om profeten Muhammed. Satiremagasinet ble også den gangen angrepet.

MANGE DREPTE:  Politifolk og brannmenn er foran lokalene til det franske satiremagasinet Charlie Hebdo i Paris i dag, etter at bevæpnede menn stormet lokalene. Seks skal være alvorlig såret, melder AFP-fotografen. Foto: Philippe Dupeyrat/Afp/Scanpix
MANGE DREPTE: Politifolk og brannmenn er foran lokalene til det franske satiremagasinet Charlie Hebdo i Paris i dag, etter at bevæpnede menn stormet lokalene. Seks skal være alvorlig såret, melder AFP-fotografen. Foto: Philippe Dupeyrat/Afp/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media