LEVENDE: Alle på Ylvingen trodde Kim (Edward Schultheiss) var død - bortsett fra Robin, som sporet opp vennen på Shetland. Foto: Liv Ask/NRK
LEVENDE: Alle på Ylvingen trodde Kim (Edward Schultheiss) var død - bortsett fra Robin, som sporet opp vennen på Shetland. Foto: Liv Ask/NRKVis mer

1,3 millioner fulgte jakten på Kim

Avsløringen av Norges best bevarte hemmelighet satte sesongrekord for «Himmelblå».

|||Norges best bevarte hemmelighet ble det kalt, mysteriet om hva som egentlig skjedde med den forsvunnede Kim i «Himmelblå».

Ikke overraskende var det da også svært mange som benket seg foran tv-skjermen da avsløringen endelig kom søndag kveld.

1299000 seere er sesongrekord for NRK-suksessen. Bare finalen i sesong to er blitt sett av flere.

- Helt fantastiske tall. Dette var jo en episode det var knyttet store forventninger til, og vi fikk full uttelling, sier dramasjef Hans Rossiné i NRK til Dagbladet.

Askehjelp på nettet
«Himmelblå» har hatt færre seere i sesong tre enn to.

Mens sesong to ble sett av ca. 1,2 millioner i snitt, har sesong tre hatt et gjennomsnittlig seertall på ca. én million.

Og nå er det slutt. Søndag sendes aller siste episode.

Men dersom du ikke klarer å holde deg og se hvordan det hele ender allerede nå, har NRK lagt ut episoden på nettsidene sine.

- Dette er askehjelp fra NRK til alle som sitter fast og kanskje ikke rekker tilbake til Norge i tide til søndag. Allerede har vi 145000 klikk på denne enkeltsiden, så det er tydelig at interessen er stor.

Se episoden her.