14 journalister må gå i Nettavisen og TV2.no

14 journalister må gå fra Nettavisen og TV 2 Interaktiv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nettavisen og TV 2 Interaktiv kutter stabene og innleder et nært samarbeid.

De ansatte ble informert om nedbemanningen på allmøter tirsdag morgen etter at kuttplanene enstemmig ble vedtatt i styremøter i begge selskapene mandag.

- Dette er forferdelig trist for dem som rammes. Men Nettavisen har gått med underskudd lenge, og jeg forstår våre nye eiere som ikke vil være med på fortsatte underskudd, sier klubbleder Anders Rikter i Nettavisen til NTB.

Nettavisen har i dag 27 redaksjonelt ansatte mens TV 2 Interaktiv har 16. Nå skal sju stillinger fjernes fra redaksjonene. Fordelingen er ikke klar. I tillegg utløper vikariater og engasjementer både i Nettavisen og TV 2 Interaktiv som ikke blir fornyet.

Dessuten skal ulike støttefunksjoner samordnes. Det er ikke klart hvor mange som må gå etter at administrasjon, økonomi, sentralbord, teknisk stab og webdesign avvikles i Nettavisen og legges inn under TV 2 Interaktiv.

Slår sammen

- Redaksjonene slås sammen og vi kutter sju faste redaksjonelle stillinger fordelt på de to selskapene. Men både TV2.no, Nettavisen og Spray opprettholdes som egne nettsteder, sier den nye sjefredaktøren i TV 2 Nettavisen AS, Gunnar Stavrum til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer