«Senkveld» med Thomas og Harald er slutt

15 år med «Senkveld»: -Du glemmer aldri at du har satt en rakett i rumpa på John Carew

Thomas og Harald setter strek for «Senkveld» i kveld.

RAKETT: Da «Senkveld med Thomas og Harald» hadde tiårsjubileum, framførte Thomas og Harald sin egen versjon av «I was made for loving you» utkledd i Kiss-kostyme. Med seg på scenen hadde de John Carew (her med rumpa til), som fikk avfyrt en rakett i rumpa under framføringen. Foto: TV 2
RAKETT: Da «Senkveld med Thomas og Harald» hadde tiårsjubileum, framførte Thomas og Harald sin egen versjon av «I was made for loving you» utkledd i Kiss-kostyme. Med seg på scenen hadde de John Carew (her med rumpa til), som fikk avfyrt en rakett i rumpa under framføringen. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi var noen av de første som gjorde denne slags type tv, med folk i et litt strigla tv-show som tok av seg dressen og gjorde de dummeste ting, sier Harald Rønneberg til Dagbladet.

Det er blitt en del av programoppskriften til «Senkveld». Det man forventer når man skrur på skjermen. Programledere i flotte dresser som gjør gode intervjuer – men også grenseløse stunts, påfunn og veddemål. Den fryktløse haldenseren Harald Rønneberg, og den litt mer forsiktige bestekompisen Thomas Numme.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer