15-åring voldtatt på Roskilde

Gjerningsmannen ikledd leopard-kjole.

CAMPEN:  Roskildefestivalen sett fra lufta i fjor. Foto: SCANPIX
CAMPEN: Roskildefestivalen sett fra lufta i fjor. Foto: SCANPIXVis mer

||| (Dagbladet.no): Mannen skal ha voldtatt jenta i festivalens campingområde L. Politiet i Roskilde fikk meldingen rett før klokka halv tre i natt.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport skal voldtekten ha skjedd mellom 01.50 og 02.20.

- Jenta var i teltet sitt da en mann tok seg inn, tvang av pikens klær og gjennomførte samleie med henne. Jenta er 15 år og fra København, og hun er kjørt til Rikshospitalet i København der hun blir undersøkt, sier kommunikasjons-medarbeider Carsten Andersen i Midt- og Vestsjællands Politi til Dagbladet.no.

Han opplyser videre at den antatte gjerningsmannen skal være i 20-åra, dansk, cirka 1.80 meter høy med skjeggstubb, uren hud og muligens lyst kort hår. Han var ikledd leopardmønstret kjole og grå hettejakke eller t-skjorte.

Mannen ble sett av vitner da han stakk av fra området, og da hadde han tatt av seg den leopardmønstrede kjolen.

Ellers kan Midt- og Vestsjællands Politi melde om 25 narkoovertredelser, 96 tyverianmeldelser, voldsepisoder der en 22-åring ble sparket i låret av en ukjent mann og samt et par i slutten av tjueåra som ble slått ned etter at de, som Politiet skriver, «dristede sig kl. ca.0300 til at påtalte over for 2 mænd, at det var for galt, at de tissede på deres telt».