15 nominasjoner til «Frustrerte fruer»

Det samme fikk Will og Grace. Se hvordan det gikk med «Lost».

(Dagbladet.no): I dag ble de nominerte til den 57. Emmy utdelingen offentliggjort. En av seriene som toppet årets nominasjoner ble serien som har lokket nordmenn til skjermen i hele vår, nemlig «Frustrerte fruer», eller «Desperate Housewives» som serien heter i USA.

Fruene delte førsteplassen med serien, Will og Grace. Seriene konkurrerer i kategorien humor, og med 15 nominasjoner hver, skal det bli spennende å se hvem som stikker av med seieren.

Tre av de kvinnelige stjernene i «Frustrerte fruer» skal være med og konkurrere om tittelen beste kvinnelige hovedrolle. Både Teri Hatcher, Maria Cross og Felicity Huffman er blant de nominerte.

TVNorges seermagnet denne våren har helt klart vært «Lost», hvor en gjeng med mennesker er strandet på en mystisk øy etter et flykrasj. Serien fikk hele 12 nominasjoner. «Lost» skal, i kategorien drama, konkurrere med «Seks fot under», «Deadwood» og «24».

Selv om «Alle elsker Raymond» er ferdig på skjermen, er de ikke ferdige med å hente inn priser. Hele 13 nominasjoner ble tildelt komedien, inkludert beste kvinnelige hovedrolle, Patricia Heaton.

Nominasjonene ble annonsert i dag på Academy of Television Arts & Sciences i USA. Prisene deles ut 18. september.

FERDIG PÅ SKJERMEN: Ray Romano kan, sammen med sine kollegaer, høste nye bemerkelser til høsten.