«Skam»-abstinenser

15 ting du kan fylle livet med nå som «Skam» snart er over

«Skam» er straks over for alltid, men fortvil ikke, her er de heteste tipsene til hva du kan fylle det eksistensielle tomrommet ditt med.

Punkt 7: Mal bilen til foreldrene dine rød. Foto: NRK
Punkt 7: Mal bilen til foreldrene dine rød. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

1. Døp om alle felleschat-ene dine. For eksempel til ting som «Olafiaklinikken», «Gjengen Allianse» eller, hvis du føler deg ekstra rampete, «Pepsi Max-gjengen».

2. Øv på å gå i sakte film bortover gaten.

3. Donér bort den ledige mobiladataen og prosessorkraften fra datamaskinene dine. Et prisverdig tiltak er for eksempel folding.stanford.edu, som bruker lediggående privatmaskiner til å analysere enorme mengder data for å kurere sykdommer. Med all den prosessorkraften som er frigjort nå som vi slipper å oppdatere «Skam»-siden hvert tredje sekund bør kuren mot kreft være innen rekkevidde før fellesferien.

4. Sett opp en skolerevy.

5. Titt opp fra mobilen, konstater at familien din fortsatt er der, selv om barna dine har lært seg å gå, snakke og lese siden sist du tok øynene opp fra skjermen.

6. Lag en hashtag-kampanje hver gang noen bruker mer enn ti minutter på å svare på henvendelsene dine. #NåMåTindermatchenSvare #NåMåBestemorSvare #NåMåKundeSupportHosTelenorSvare

7. Mal bilen til foreldrene dine rød. Kall den «Los Losers». (Dagbladet fraskriver seg ethvert ansvar for eventuell tilbake-lakkering av røde biler.)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer