1600 på visning i nr 19.

Blant de som kom var Kejllaug Løbet Elshaug som flyttet derfra for 20 år siden.

Rundt 1600 kom visning til realityvillaen i Midtoddveien nr. 19 i helga. Kjellaug Løbet Elshaug bodde i leiligheten til Karin og Jon fra 1960 til 1985. Selv om hun har fulgt med på «Nr. 19» fra første episode, var hun ikke forberedt på så store forandringer.

- Det er helt utrolig hva de har fått til. Alle dørene er borte og alt er så mye mer åpent. Du kan altså ikke kjenne deg igjen, sier Elshaug henrykt.

Hun bodde i den 58 kvadratmeter store leiligheten i Midtoddveien 19 sammen med mannen Jarle og to barn.

- For en moderne familie ville det ha vært altfor trangt, men vi hadde det veldig fint her.

Færre enn forventet

Det var spådd ville tilstander da deltakerne i realityserien «Nr. 19» skulle ha sin første visning lørdag. I løpet av de første 24 timene som prospektet lå ute, hadde 280826 klikket seg inn på nettet for å se resultatet av vårens mest omtalte oppussingsprosjekt.

Det var tidenes største trefftall på finn.no og TV2 hadde leid inn sikkerhetsvakter for å holde styr på de frammøtte.

- Jeg glad for at det ikke er flere her. Det ville ha blitt rene loppemarkedet, sier Natalie Herland.

Sammen med kjæresten Erlend Aas leder hun oppussingskonkurransen. De fikk en verdiøkning på 630000 kroner på leiligheten sin. Paret synes ikke det gjør noe at de fleste ikke har kommet for å delta i budrunden.

- De kommer bort for å skryte av hvor flinke vi har vært eller for å spørre om hvor det var jeg lagde valentinmiddag for Natalie. Jeg synes det er hyggelig at folk får seg en opplevelse, sier Erlend.

40 på liste

- Jeg skulle gjerne hatt en mer salgsfremmende visning. De fleste spør om ting som er helt uvesentlige i forhold til et kjøp. Men jeg har allerede snakket med mange interesserte over telefon, sier mekler Sigmund Ruud i Krogsveen AS til Dagbladet.

I kveld er det siste sjanse for å se leiligheten i Midtoddveien 19. Interesserte kjøpere må melde skriftlig bud innen torsdag.

40 har skrevet seg opp på liste. 7. juni samles alle budgivere til en tv-overført auksjon.

PÅ GAMLE TOMTER: Kjellaug Løbet Elshaug er imponert over hvordan det tidligere hjemmet hennes tar seg ut etter at realityserien «Nr. 19» har utspilt seg der.
SIKKERHETSVAKTER: 280826 klikket seg inn på nettet for å se på oppussingsprosjektet som er til salgs. TV2 hadde leid inn sikkerhetsvakter under visningen.