18 127 søkere til Big Brother

BB-sjef Lasse Hallberg ba søkere som ikke hadde noe å fare med holde seg unna. Programmet skal bli langt tøffere i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fjor fikk Big Brother mer enn 20 000 søkere til TV Norge-suksessen «Big Brother». I år bestemte Lasse Hallberg seg for at han bare ville ha søkere som hadde levd litt, og sa tydelig fra om dette på fjernsynet.

Mer enn 18 000 mennesker ble ikke skremt av Hallbergs strenge ord, og nå begynner Big Brother-produsenten den møysommelige jobben med å plukke ut 600 mennesker som skal inn til intervju.

- Hvordan plukker man ut 600 fra en søkermasse på over 18 000?

- Nå har ikke vi en søknadsprosess hvor folk skriver et brev til oss. Alle søkerne svarer på en del spørsmål, noen ganske intime, og så er det summen av disse svarene som avgjør om vi tar dem inn til intervju, sier Lasse Hallberg til Dagbladet.no.

Hallberg lover at det skal bli tøffere å være inne i bunkersen på Fornebu i år, og derfor vil han ha folk som har «levd litt».

- Årets deltakere må like å teste seg selv, være litt ekshibisjonistiske, og ha litt konkurranseinstinkt. Det er jo tross alt en konkurranse, sier Hallberg.

Skal vi tro BB-sjefen teler ikke utseendet til deltakerne noe særlig, det er personligheten som avgjør om man er skikket til bunkerslivet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer