Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

18 127 søkere til Big Brother

BB-sjef Lasse Hallberg ba søkere som ikke hadde noe å fare med holde seg unna. Programmet skal bli langt tøffere i år.

I fjor fikk Big Brother mer enn 20 000 søkere til TV Norge-suksessen «Big Brother». I år bestemte Lasse Hallberg seg for at han bare ville ha søkere som hadde levd litt, og sa tydelig fra om dette på fjernsynet.

Mer enn 18 000 mennesker ble ikke skremt av Hallbergs strenge ord, og nå begynner Big Brother-produsenten den møysommelige jobben med å plukke ut 600 mennesker som skal inn til intervju.

- Hvordan plukker man ut 600 fra en søkermasse på over 18 000?

- Nå har ikke vi en søknadsprosess hvor folk skriver et brev til oss. Alle søkerne svarer på en del spørsmål, noen ganske intime, og så er det summen av disse svarene som avgjør om vi tar dem inn til intervju, sier Lasse Hallberg til Dagbladet.no.

Hallberg lover at det skal bli tøffere å være inne i bunkersen på Fornebu i år, og derfor vil han ha folk som har «levd litt».

- Årets deltakere må like å teste seg selv, være litt ekshibisjonistiske, og ha litt konkurranseinstinkt. Det er jo tross alt en konkurranse, sier Hallberg.

Skal vi tro BB-sjefen teler ikke utseendet til deltakerne noe særlig, det er personligheten som avgjør om man er skikket til bunkerslivet.

- Jeg vil ha noen som tåler det, som har vært ute en vintenatt. Deltakerne må være bra rustet i år, det blir både tøffere regelverk, og Gud vet hva. Men alderen betyr heller ikke så mye, det er det mentale som teller, sier han.

Søkerne må være fylt 20 år når de søker, og brorparten av søkerne er i 20-årene. Men Hallberg forteller at aldersspredningen i år har vært stor.

- Vi har fått folk i 60-årene som søker også.

- Kommer dere til å ta opp kampen med «Eldrebølgen» på NRK nå da?

- Nei, hovedmålgruppa vår er mellom 20 og 50 år, så jeg tror ikke det er noen vits for oss med 10-12 60-åringer i huset, ler Hallberg.

Big Brother seiler opp som det mest populære realityshowet å være deltaker i. Antallet søkere til BB overstiger antallet søkerne til alle de andre reaityprogrammene til sammen.

- Vi ser ut fra søknadene at folk anser dette som det ultimate, at dette er det tøffeste å være med på, sier Hallberg.

Og i år blir det altså enda tøffere.

  • Hallberg kan ikke si noe om når premieren på årets Big Brother er, men antyder at programmet starter i månedsskiftet februar/mars. Hvis TV Norge vil.
FORNØYD MED SØKERNE: Lasse Hallberg har fått mange spennende søkere blant de 18 127 menneskene som vil bure seg inne i bunkersen på Fornebu.
LITT EKSHIBISJONISTISKE: Liker du å vise deg fram, har du gode sjanser til å få være med i BB 2003.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling