Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

18 år og jomfru. Unormalt?

Noe du lurer på om sex? Nå har du sjansen.

(Dagbladet.no):

Spør og les om sex på Dagbladet.no/altomsex

Det er sex overalt, men får du egentlig svar på det du lurer på?

Nå har du sjansen i Dagbladet.nos «Alt om sex»-spalte, en side der unge kan sende inn spørsmål om seksualdrift, kroppen sin, kjønnssykdommer, graviditet og abort, prevensjon, sex med samme kjønn og alt annet man lurer på.

Alt om sex er et samarbeid mellom Dagbladet.no og Klinikk for seksuell opplysning (KSO). Hver uke velger KSOs kvalifiserte personell ut noen spørsmål som de så svarer på. Disse publiseres i en søkbar base som ligger på www.dagbladet.no/altomsex.

Spørsmålene er delt inn i fire kategorier:

  • Graviditet og abort
  • Kroppen
  • Seksualitet
  • Seksuelt overførbare infeksjoner

    I tillegg er det et fritekst-søk der du kan lete etter det du lurer på. Hvis du ikke finner svaret du er på jakt etter, så er det bare å sende så mange spørsmål du vil. Du kan spørre om hva du vil, men husk at Alt om sex er en database åpen for alle, og at heller ikke alle får svar.

    Hvis du trenger noen å snakke med eller lurer på noe som du må ha svar på, så sjekk ut denne sida hos KSO. Her finner du en rekke linker som kan hjelpe deg videre.

    Spør og les om sex på Dagbladet.no/altomsex


<B>SPØR OG LES OM SEX:</B> Kanskje du finner svaret på <a href=http://www.dagbladet.no/altomsex>www.dagbladet.no/altomsex</a>? Hvis ikke kan du sende inn spørsmål på samme side.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media