18 millioner i inntekt

Anne-Kat. Hærland kan le hele veien til banken.

IKKE AKKURAT PENGELENS:  Anne-Kat. Hærland er en liten gullgruve i seg selv - det viser tall fra 2012. Foto: Christian Roth Christensen
IKKE AKKURAT PENGELENS: Anne-Kat. Hærland er en liten gullgruve i seg selv - det viser tall fra 2012. Foto: Christian Roth ChristensenVis mer

Humordronninga og den kjente tv-humoristen  - som også er medinvestor i den nye restauranten Fauna på Solli - har mer enn til salt i såret.

Kat AS i 2012 hadde 18,3 millioner kroner i inntekt.

Det viser ferske regnskapstall, skriver nettstedet Na24.

3000 prosent økning Det er hennes show, ulike opptredener kombinert med programlederrollen på TVNorge som gir solid innkomme.

Na24 skriver at selskapets inntekt på 18,3 millioner kroner er en økning på 3000 prosent sammenlignet med 2011-tallene.

Hærland ønsker ikke å kommentere regnskapstallene, skriver nettstedet i dag.

En god årslønn x 10 Selv om Kat AS går glimrende, har det også utgifter. Som eneste aksjonær disponerer hun overskuddet som hun vil, og i følge Brønnøysundregistrene tar hun ut fem millioner kroner i utbytte.

På toppen av dette, altså fem milloner, får hun også 672 000 kroner i lønn som daglig leder i selskapet, opplyser Na24.

«Utviklingen av selskapet er meget positiv. I 2013 forsetter Anne-Kat. Hærland med opptredener og show», skriver styret i årsberetningen for selskapet.

Selv om hun ikke har like stor suksess på TVNorge med talkshowet «Anne-Kat.», har tv-kanalen gitt henne ny tillit neste år med nok en sesong.