Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

2 Fast 2 Furious

Kompisfilm med en viss underholdningsverdi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FILM: Rusende motorer og svidd gummi. Store pupper og små bikinier. Det er essensen av «2 Fast 2 Furious». Likevel må det innrømmes at filmen er både sjarmerende og underholdende fra tid til annen.

Handlingen foregår i det illegale street-racer-mijøet i Miami. Heltene er ekspolitimann Brian og hans småkriminelle barndomsvenn Pearce.

Skurken er en søramerikansk pengevasker. Politiet fører dem sammen i et siste desperat forsøk på å få tatt kjeltringen.

Oppfølgeren til «The Fast and the Furious», actionhelten Vin Diesels gjennombrudd, er ikke noen typisk nummer-to-film. Ny regissør og nye skuespillere i nærmest alle roller, bortsett fra Paul Walker i hovedrollen, har resultert i en nokså annerledes film. Biljaktene er kanskje litt tammere, men intrigen er hakket strammere.

I tillegg har regissør John Singleton tatt med seg modellen og R&B-artisten Tyrese fra sin forrige film, «Baby Boy». Tyrese tilfører filmen både humor og sjarm, egenskaper colgatesmilet Paul Walker ikke har for mye av.

Kompisfilm-elementet gjør at «2 Fast 2 Furious» har bittelitt mer å by på enn eksos og g-strenger.