2 Many DJs

Den tøffeste og mest hakesleppende kreative miksen du har hørt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Når du går igjennom hvilke 46 artister som er skviset sammen av disse to belgiske herrene, virker lisensieringen av låtene nærmest som en umulig oppgave. Og hvordan klarte de det, er også spørsmålet de fleste stiller seg etter å ha hørt denne miksen.

For de tok tre år, 856 e-mailer, 160 fakser og et ukjent antall telefonsamtaler for å få lisensiert låter fra artister som Velvet Underground, Sly And The Family Stone, Garbage, The Residents, New Order, The Breeders, og en haug med mer eller mindre obskure klubbartister.

Sjakktrekket til 2 many djs er deres imponerende evne til å lage helt nye låter ut av å mikse to usannsynlige låter sammen, noe man kan kalle live-bootlegmiksing. Det betyr at de bruker en a capellaversjon av Destiny's Childs «Independent woman part 1» over 10cc's «Dreadlock holiday», og får det til å høres ut som tidenes beste Destiny's-låt. De gjør det samme med en helt utrolig miks av Salt'n'Pepas «Push it» og The Stooges «No fun», samtidig som du neppe har hørt Dolly Partons «9 to 5» bli mikset inn i Röyksopps «Eple».

Denne cd-en er verdt en fest i seg selv, og kandidat til tittelen «Tidenes råeste miks».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer