EN NY BEGYNNELSE: Skuespilleren  Anette Hoff elsker påsken og er glad for at beskjeden om at Hotel Cæsar legges ned kom akkurat nå:  - Påsken representerer en ny begynnelse. Mentalt sett passer det bra for meg nå. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
EN NY BEGYNNELSE: Skuespilleren Anette Hoff elsker påsken og er glad for at beskjeden om at Hotel Cæsar legges ned kom akkurat nå:  - Påsken representerer en ny begynnelse. Mentalt sett passer det bra for meg nå. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Om livet som «Juni», hemmelighetene bak «Hotel Cæsar», om å bli eldre på skjermen, kjendisfamilien

20 år i samme rolle- nå røper hun hemmelighetene bak «Hotel Cæsar»

Anette Hoff har viet nesten to tiår til samme rolle i «Hotel Cæsar». Hun håper hun har vist at det er ok å bli gammel på tv. 

Har du allerede abonnement?   Logg inn
Anette Hoff Født 16. mai 1961 i Drøbak i AkershusHar spilt i flere filmer og teaterstykker. Mest kjent for sin rolle som Juni Anker-Hansen i såpeserien «Hotel Cæsar» på TV 2.Er gift med skuespiller Nils Ole Oftebro og er mor til Jonas Hoff Oftebro.

- For meg personlig er dette et veiskille i livet. Jeg har brukt nesten 20 år på Hotel Cæsar, så det er litt vakuum-følelse nå, sier Anette Hoff (55) ettertenksomt og ser ut av vinduet på kafeen rett rundt hjørnet for der familien bor, på Majorstua i Oslo.

Forrige uke annonserte TV 2 at de ikke ønsker flere episoder av «Hotel Cæsar». Såpeserien som har rullet og gått på tv-skjermen siden høsten 1998, ble fra nyttår flyttet til strømmetjenesten Sumo. Nå flyttes den derfra og inn i evigheten. Skuespiller Anette Hoff har vært med siden starten. I mer enn 3000 episoder har hun spilt karakteren Juni Anker-Hansen, og er den personen i Norge som har hatt samme rolle lengst.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn