200 vil bli Baren-kjendis

På to dager har TV3 fått over 200 søknader fra håpefulle som vil overta i Baren etter at «the Dude» ble pælma ut.

Mandag ble Christoffer «the Dude» Becker diskvalifisert for drikking og tyvpermer. Tirsdag averterte TV3 etter en person som kunne ta over plassen hans, og i dag har bunken vokst til over 200 søknader.

- Det er veldig hyggelig at så mange har lyst å være med - også etter at de har sett på tv hva det går ut på, sier prosjekt-koordinator Håkon Sverdrup i TV3.

Han tror søkerne synes det ser gøy ut å jobbe i bar, søker det sosiale, har lyst å bli tv-kjendiser - samt at pengepremien på 250 000 kroner nok lokker noen. Den som blir plukket ut, blir en del av Baren-gjengen fra og med imorgen.

Christoffer «the Dude» var kjent som den galeste i Baren, og flere deltakere og seere har sagt at programmet blir mye kjedeligere uten ham.

- Det var delte meninger om the Dude. Sant å si har vi ikke tenkt så mye på ham etter at han røyk ut av konkurransen, sier Sverdrup.

nettmøtet med the Dude kritiserte han TV3 for å være en gjeng feiginger.

Ingen vet om det var Dude-mangelen eller landslagskampen som spilte inn, men gårsdagens Baren-sending nådde en ny seerbunn. Kun 47 000 personer fulgte sendinga. Den siste uka har seertallet ligget i overkant av 70 000. Fredagens live-sending ble sett av 149 000 personer. Til sammenligning er enkelte Robinson-episoder blitt sett av over 500 000.

I morgen er det nettmøte på Dagbladet.no med deltakeren som får flest minusstemmer på kveldens deltaker-møte. Han eller hun risikerer å bli stemt hjem fredag.

KASTET UT: Etter at the Dude ble kasta ut, raste seertallene for Baren. TV3 tror det skyldtes fotballkampen, og håper flere følger intrigene i kveld.