2000 a-ha-billetter til salgs

Gladnyhet til alle a-ha-fans: I morgen tidlig blir 2000 nye billetter lagt ut til salgs til helgas Oslo-konserter.

Interessen for popgruppen a-has comeback har vært så stor at arrangørene ble nødt til å sette opp to konserter i Oslos nye storstue, fotballhallen Valhall.

Fjorårets heteste norske nykommer - Briskeby - som oppvarmingsband førte til enda større rift om billettene. Til sammen 27.000 er solgt ut.

Større enn forventet

Etter en ny inspeksjon av Valhall, vil brannvesenet i Oslo nå godkjenne at det slippes inn 1.000 flere tilskuere til hver konsert, og arrangørene sitter ikke med hendene i fanget.

- Billettene vil fredag morgen ligge klare for salg i alle vanlige salgskanaler over hele landet, som Posten, sier Arild Skrindo i Just Entertainment til NTB.

Dersom alle ekstrabilletter blir solgt, ligger det an til tidenes største innendørs konsert i Norge, ifølge Skrindo.

Valhall er Nord-Europas største innendørs fotballhall. Konserten i den nyåpnede fotballhallen ved siden av Valle Hovin i Oslo, blir a-has første opptreden i Norge siden Nobel-konserten i Oslo Spektrum i 1998, og den første virkelige konserten siden bandet spilte på Sentrum Scene i Oslo i 1994.

Konsertene lørdag 24. og søndag 25. mars skal også overføres live på internett.

(NTB)

<B>SPELLEMENN:</B> A-ha vant prisen for årets video under utdelingen av Spellemannsprisen i Oslo Spektrum tidligere i år.