200.000 søkere til «Robinson»

Kinesisk fjernsyn har mottatt haugevis med søknader til egen versjon av «Robinson».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Drømmen om å komme på fjernsyn lokker kinesere. Et statlig kinesisk tv-selskap mottok hele 200.000 søknader da de søkte etter deltakere til den kinesiske utgaven av «Robinson».

Ut av disse ble bare 60 plukket ut i den videre utvelgelsen, hvorav bare 16 av disse kommer på fjernsyn.

Vinnerne vil ikke motta store pengesummer slik som i vesten. I stedet vil vinnerne få mulighetene til å oppnå en drøm, som for eksempel å reise til utlandet eller starte en privat forretning, melder BBC.

Mindre statlige overføringer fører til at de konservative statlige fjernsynsselskapene blir tvunget til å tenke mer på å lokke seere. Tidligere har utenlandske programkonsepter som «Vil du bli millionær» blitt store publikumsuksesser. Og nå kommer drittsekk-tv-en til Kina.

Eller egentlig ikke akkurat drittsekk-tv. For den kinesiske utgaven av «Robinson» er tilpasset kinesisk forhold. Deltagerne deles inn i lag på fire og fire. Gjennom 30-dager i fjellene i det sørvestlige Yannan-provinsen møter lagene forskjellige utfordringer. Den største blir å skaffe mat, fordi deltakerne får bare utlevert ti dagers mat på forhånd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer