Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Vi i Dagbladet blir beskyldt for det meste, men vi elsker de rike og deres velstand:

2017 er over, takk for kampene og ha et godt og rikt og nytt og hvitt 2018 og husk: #££$$KR!

Og vi tenner også et stjerneskudd for dem som ser kommunister og sosialister på høylys dag

TAKK FOR ÅRET OG MATEN: 2017 legger straks inn de siste årene og vi kan igjen ønske hverandre godt nytt år. Vi har bestemt oss for å elske de rike de neste ti åra. Best slik. Ha det fint. Foto: Tom Stalsberg
TAKK FOR ÅRET OG MATEN: 2017 legger straks inn de siste årene og vi kan igjen ønske hverandre godt nytt år. Vi har bestemt oss for å elske de rike de neste ti åra. Best slik. Ha det fint. Foto: Tom Stalsberg Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

2018 er noen champagnebobler av simpleste sort unna. Vi skal igjen ønske hverandre et godt nytt år, snakke ut om hva vi har fått til/ ikke fått til i året som snart er omme og vi skal kanskje ha noen nyttårsforsetter og deretter skåle om hva vi skal få til de neste tolv månedene over en rekeaften og finsk jazz.

Jeg ser forresten mest fram til å ønske de steinrike et riktig så godt nytt år. Dette med et lønnlig håp om at de også neste år skal tjene mye, nei, mye mer. Og, da særlig de norske rikingene. De som ser sosialistiske spøkelser på høylys dag og som tror Gud og Mammon. Seg selv og alt til høyre for Erna! Vik fra oss.

Nei, vi tenker ikke bare på deg Spray-Spetalen og dine like – dere som viser at det ikke er mulig å være skikkelig hvit og rik i Noreg (Norway/AS Norge). Ikke mulig å bli rik i Norge? (og til deg som nå sender epost for å skjelle meg ut som misunnelig, naiv, kommunist, islamelsker etc. Dropp det. Vi har alliert oss med A og DnB-gjengen).

Ikke rik i Norge? Resett på maken! Bedriver nettstedet Bloomberg med sin dollarindeks, gjengitt i Finansavisen, helt feil når de skriver at John Fredriksen (Kypros-Johnny blant venner) står oppført på 141. plass med 10,2 milliarder dollar (84 milliarder kroner) og at Odd Reitan, Olav Thon og Stein Erik Hagen også er dollarmilliardærer og at Reitans formue økte med 647 millioner dollar, til 4,75 milliarder dollar (39 milliarder kroner), noe som plasserer han på en 410. plass. #hurra for Reitan teitan.

Thon ligger forresten på 436. plass med 4,57 milliarder dollar (38 milliarder kroner). Hagen på en skuffende 454.-plass med 4,37 milliarder dollar (36 milliarder kroner). Bra plasseringen, men neste år må våre pengebingehelter pinadø sørge for å klatre høyere på lista. Norges skatteletteregjering fortjener suksess. Vi kan legge til at Amazon-gründer Jeff Bezos var verdens rikeste ifølge Bloomberg-oversikten. Formuen hans økte med 34,2 milliarder dollar (281 milliarder kroner) til 99,6 milliarder dollar. Bezos, som rimer på Jesus, har dermed 820 milliarder kroner å rutte med hvis det skulle knipe. Ikke ett øre for mye. Uten de rike kan vi ikke stå i himmelen med lua i hånda. #££$$KRONER skal henrulle.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!