Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

22-20s

Rufsete, men irrelevant retrorock.

CD: Som et britisk Kings Of Leon har pur unge 22-20s ulmet i hypemaskineriet i månedsvis. Et par singelutgivelser var nok til at den britiske musikkbransjen (på jakt etter nye Strokes/White Stripes/Black Rebel Motorcycle Club) i sin tid startet budkrig om gruppa.

Som Strokes/White Stripes/BRMC kan også 22-20s sin rockhistorie. På «22-20s» regner det med Rolling Stones-referanser, de stikker stortåa borti The Stooges og sleiver innom nittitallets syrerockete Manchester-scene. Dessverre er deres dunkle bluesrock like daff som gammel boksøl. Riktignok er den nakne «Friends» en feiende flott saloonballade, men på resten av plata har gutta glemt hva det var som gjorde de ovennevnte bandene til suksesser. De tilførte nytt krutt til en gammel oppskrift. På «Hold On» synger vokalist Martin Trimble: «I don\'t want to modernize/I don\'t want to change» . Og det er det som er problemet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media