«Se7en»

22 år etterpå får man endelig se hva som lå oppi den groteske eska i «Se7en»

Gwyneth Paltrow med avslørende Halloween-kostyme.

KREATIV UTKLEDNING: Gwyneth Paltrow dukket opp med kreativ utkledning og hyllet en av sine tidligere filmer i forbindelse med Halloween. Foto: Scanpix
KREATIV UTKLEDNING: Gwyneth Paltrow dukket opp med kreativ utkledning og hyllet en av sine tidligere filmer i forbindelse med Halloween. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I David Finchers triller-grøss «Se7en» fra 1995, jakter to detektiver, en uerfaren og en veteran, en seriemorder.

Seriemorderen bruker de syv dødssyndene fra bibelen som motiver for sine drap.

Brad Pitt og Morgan Freeman spiller etterforskerne David Mills og William Somerset i filmen. Gwyneth Paltrow, som på den tiden var i et forhold med Brad Pitt på privaten, spiller Pitts kone Tracy Mills.

NB! Hvis du har planer om å se «Seven» vil det komme spoilere videre i artikkelen.

I løpet av filmen puster etterforskerne seriemorderen, som spilles av Kevin Spacey, mer og mer i nakken. Det hele ender i en overraskende tvist mot slutten og etterforskerne befinner seg i ørkenen sammen med seriemorderen og en mystisk boks som helt til slutt skulle vise seg å inneholde Tracy Mills hode.

Utkledd som offeret

Flere Hollywood-kjendiser trakk i Halloween-kostyme i helgen. Gwyneth Paltrow (45) og hennes kjæreste Brad Falchuks kostymer hadde klare referanser til filmen fra 1995.

Paltrow var utkledd som sin egen drepte karakter i filmen, med en pappboks rundt hodet og et sjokkert uttrykk i ansiktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.