KREATIV UTKLEDNING: Gwyneth Paltrow dukket opp med kreativ utkledning og hyllet en av sine tidligere filmer i forbindelse med Halloween. Foto: Scanpix
KREATIV UTKLEDNING: Gwyneth Paltrow dukket opp med kreativ utkledning og hyllet en av sine tidligere filmer i forbindelse med Halloween. Foto: ScanpixVis mer

«Se7en»

22 år etterpå får man endelig se hva som lå oppi den groteske eska i «Se7en»

Gwyneth Paltrow med avslørende Halloween-kostyme.

(Dagbladet): I David Finchers triller-grøss «Se7en» fra 1995, jakter to detektiver, en uerfaren og en veteran, en seriemorder.

Seriemorderen bruker de syv dødssyndene fra bibelen som motiver for sine drap.

Brad Pitt og Morgan Freeman spiller etterforskerne David Mills og William Somerset i filmen. Gwyneth Paltrow, som på den tiden var i et forhold med Brad Pitt på privaten, spiller Pitts kone Tracy Mills.

NB! Hvis du har planer om å se «Seven» vil det komme spoilere videre i artikkelen.

I løpet av filmen puster etterforskerne seriemorderen, som spilles av Kevin Spacey, mer og mer i nakken. Det hele ender i en overraskende tvist mot slutten og etterforskerne befinner seg i ørkenen sammen med seriemorderen og en mystisk boks som helt til slutt skulle vise seg å inneholde Tracy Mills hode.

🎃

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Utkledd som offeret

Flere Hollywood-kjendiser trakk i Halloween-kostyme i helgen. Gwyneth Paltrow (45) og hennes kjæreste Brad Falchuks kostymer hadde klare referanser til filmen fra 1995.

Paltrow var utkledd som sin egen drepte karakter i filmen, med en pappboks rundt hodet og et sjokkert uttrykk i ansiktet.

I ØRKENEN: En skjebnesvanger scene.
I ØRKENEN: En skjebnesvanger scene. Vis mer

Falchuk var kledd i oransje fengselsdrakt og håndjern rundt håndleddene for å gjenskape Kevin Spaceys karakter ute i ørkenen, rett etter at han hadde drept Tracy Mills.

Fikk aldri se hodet

Ifølge Entertainment Tonight ble det laget en modell av Paltrows hode til «Se7en», men publikum fikk aldri noe glimt av det i den omtalte scenen. Selv om det vel neppe har vært så mye tvil om det, så er Paltrows halloweenkostyme dermed det nærmeste man har vært å faktisk få se hodet i eska.

DESPERAT: David Mills, i Brad Pitts skikkelse.
DESPERAT: David Mills, i Brad Pitts skikkelse. Vis mer

Gwyneth Paltrow debuterte som skuespiller i 1991 og ble lagt merke til for sin innsats i «Se7en» og det biografiske dramaet «Jefferson i Paris», ifølge Store Norske leksikon. Blant annet har hun vunnet Oscar for sin hovedrolle i «Shakespeare in Love» i 1998. De siste årene har hun spilt i Iron Man-filmene, men har i større grad markert seg utenfor film-arenaen som kontroversiell livsstilsrådgiver.

Hun har blant annet rådet kvinner til å dampe vaginaen sin, tipset influensasyke til å sitte mye i badstu og promotert bikinier til barn.

INSPIRERER: Videoene til den norske bloggerne Karolina Maria Griciute (21) er sett nesten 12 millioner ganger. Nå lever hun av å sminke seg foran kameraet. Video med tillatelse fra Youtube/Karolina Maria Vis mer