25 000 siddiser jublet for Morten Abel og Mods

Nå topper 80-tallsbandet iTunes-lista.

GJENFORENT MED MODS: For første gang på over 20 år spilte popgruppa Mods sammen igjen. Det fikk rundt 25 000 publikummere være vitne til i Stavanger i kveld. Bildet er fra vokalist Morten Abels gjenforening med The September When under en konsert i 2008. 
Foto:  Thomas Fosse
GJENFORENT MED MODS: For første gang på over 20 år spilte popgruppa Mods sammen igjen. Det fikk rundt 25 000 publikummere være vitne til i Stavanger i kveld. Bildet er fra vokalist Morten Abels gjenforening med The September When under en konsert i 2008. Foto: Thomas Fosse Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bare få timer etter at Åge Hareide varslet at han nå forlater Viking med umiddelbar virkning, møtte en hel horde feststemte siddiser opp på hjemmelagets stadion på Hinna i Stavanger.

Men de rundt 25 000 oppmøtte var ikke der for å heie fram de hvite og blå fotballspillerne. Denne gang var det 80-tallsbandet Mods, med artist Morten Abel i front, som skulle heies på under deres gjenforeningskonsert lørdag kveld.

Varmet opp Tre timer før hovedpersonene selv dukket opp på scenen, sørget en rekke lokale og nasjonale artister for å varme opp publikummet.

Rockebandet Ingenting, Ylvis-brødrene og Vamp var blant dem som underholdt de mange oppmøtte i forkant.

Rundt klokka 21.15 fikk publikum imidlertid det de så lenge hadde ventet på. Akkompagnert av trommeslag og ellevill jubel fra folkemengden, troppet Mods-gutta opp, én etter én, før de startet showet med låta «Gje meg litt mer» skriver Aftenbladet.no.

Allsang og «Tore Tang» Deretter fulgte en rekke av popgruppas kjente låter, som «Eg e så forelska», «Revansj» og «Belinda», melder avisa.

Avslutningsvis spilte Mods opp til allsang og trampeklapp med signaturlåta «Tore Tang», som Abel skrev da han var bare 17 år. Og helt til sist - «Me to går alltid aleina».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer