29 sting for Morten Abel

Kompisene skulle ta bilde av Morten Abel mens han syklet, for å se hva som skjedde. Resultat: Rett på legevakta og 29 sting i magen.

STAVANGER (Dagbladet): Det var tirsdag ettermiddag at popsangeren Morten Abel og hans kompiser trakk ut av Duper Studio i Bergen, for å ta presse- og coverbilder til hans nye album, som slippes 10. november i år. Og nedover bar det, med Abel, sminket i ansiktet og ikledd kostyme, på en god gammeldags svart sykkel.

- Det var bare for moro skyld. De ville prøve å ta noen bilder da han syklet i nedoverbakke, for å se hva som kom ut av det, forteller Pernille Torp-Holthe, daglig leder ved UNIT Management.

Kort tid seinere dukket popsangeren opp ved legevakta i Bergen sentrum, der han ble ført rett forbi køen, fortsatt iført sitt kostyme - nå med kutt i magen og skjorta stenket i blod. Magen skal ha blitt skadet av ratt og bremser.

- Kommer seg

I går skrev han i en tekstmelding til manager Torp-Holthe at han lå på intensiven og hadde 29 sting i magen. Andre igjen har oppfattet at det dreier seg om 19 sting.

- Han liker å overdrive, så det er ikke greit å si. Han kommer seg nok raskt, sier Torp-Holthe , og tillater seg å le litt av det hele.

<!--BTEK0--> PÅ TRYNET: Morten Abel. <!--/BTEK0-->