3 x Grateful Dead + Clapton & Dylan?

Grateful Dead gjenforenes på et vis for en sommer-turné, melder Los Angeles Times. Heldigvis er det ingen som en gang tenker tanken å erstatte Jerry Garcia.

 Det er de tre Dead-medlemmene Bob Weir, Phil Lesh og Mickey Hart som har sagt ja til å toppe plakaten på årets Furthur Festival. De har ennå ikke bestemt hvilket navn de skal opptre under, men det blir garantert ikke som Grateful Dead.

 Det synes ikke sannsynlig at verken Bill Kreutzman eller Vince Welnick, de to resterende Dead-medlemmene, blir å se på scenen. Derimot vil Bruce Hornsby sitte inn - og på ryktebørsen svirrer Eric Clapton og Bob Dylan som gjesteartister...

Cornershop

har vært på rockern. Mellom lydprøver og konserten i Bristol, søndag 28. februar, hadde de en liten fest på rommet. Direktøren på Marriott Hotel sier til NME at det ble gjort skadeverk for drøyt 5000 kroner. Politiet oppfatter det naturlig nok som en sak mellom bandet og hotellets eier.

Korn

møter fansen på nettet; som en fast regel. Hver torsdag lover de å lage et sant helvete i et «program» de har døpt «After-School Special». Målsettinga er ifølge bandets talsmenn grei nok: «Complete domination of the Internet». Sjekk tungrockerne ut på www.korntv.com.

Nina Gordon

har forlatt Veruca Salt. Vokalisten og låtskriverens avgjørelse kommer som et sjokk både på plateselskap DGC Records og de andre medlemmene i bandet. De hadde betydelig framgang med albumet «Eight Arms To Hold You» og imponerte nylig som support for Foo Fighters.