30 par søker på utro-tv

Endelig har TVNorge funnet norske par som ønsker å reise til utro-øya Temptation Island. I den nye reality-såpa skal parene fristes til utroskap av single, vakre mennesker. Det er ennå ikke for seint å søke. Se video fra Temptation Island!

Det gikk tregt da TV-kanalen i juni etterlyste deltakere til reality-såpa Temptation Island. Den første uka søkte 10 single personer og ingen par. For halvannen uke siden hadde 2-3 par meldt sin interesse.

- 30 par har nå søkt om å få være med. Det er ikke så verst med tanke på hvilken programtype dette er. Vi må huske at det ikke er en konkurranse hvor deltakerne kan vinne masse penger, sier infosjef Jens-Petter Gjelseth i TVNorge.

Til sammenligning har alle de andre store reality-programmene hatt flere tusen søkere.

Du kan fortsatt søke

TVNorge har vært i kontakt med noen av søkerne til Temptation Island.

- Vi er veldig fornøyde med dem vi har pratet med, sier Gjelseth til Dagbladet.no.

Et stort antall single personer har også fylt ut søknaden. Infosjefen sier at interesserte fortsatt har et par uker på seg.

- Innspillinga starter på Honduras tidlig i august, opplyser han.

I den nordiske samproduksjonen skal det være med et par, fire single kvinner og fire single menn fra Norge. Paret blir sendt til en tropisk øy hvor vakre, unge mennesker skal prøve å friste dem til å begå sidesprang.

Se sammendrag fra USA

TVNorge har ennå ikke bestemt om de kommer til å sende serien til våren. Det blir opp til den nyansatte TVNorge-sjefen å avgjøre om det kontroversielle programmet passer for TVNorges seere.

- Temptation Island er ikke utro-tv. Det handler om romantikk og følelser - ikke sex. Folk vil heller se spenning og flørt, sier informasjonskonsulent Ingerid Medhus i TVNorge.

Hun fastholder at serien ikke skal bli en masseorgie.

TVNorge har laget et halvtimes sammendrag av den fem timer lange amerikanske serien. Det kan du se her.

PÅ VIPPEN: Infosjef Jens-Petter Gjelseth er glad for at nordmenn søker seg til utro-øya, men TVNorge har ennå ikke bestemt seg for å sende serien.Foto: SCANPIX