Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

300 000 har lastet ned Grandiosa-låt

Ny mobilfarsott.

(Dagbladet.no): Reklamesangen «Respekt til Grandiosa» har blitt lastet ned 300 000 ganger til norske mobiltelefoner (hør den her).

- Det er ganske utrolig, sier Robert Rønning, informasjonssjef i Stabburet, til Dagbladet.no.

Kostet flest

Dermed har Stabburet  lykkes med sin nye reklamekampanje, som garantert har kostet flesk. Reklamefilmen der låta spilles varer i hele 90 sekunder ifølge NRK, og Grandiosa-produsenten gir bort sangen gratis.

 
- Det er klart vi bruker mye ressurser på Grandiosa, som er et av våre mest kjente merker. Akkurat hvor mye vi har brukt, vil vi holde for oss selv, sier Rønning.

Lars Kilevold (noen som husker «Livet er for kjipt»? «Ute til lunsj»?) har skrevet sangen sammen med Martin Aune.

- Det var et par-tre tusen første dagen, men at det er så mange nå, er helt vilt. Og det er jo morsomt. Det tyder vel på at kanskje noen liker den, sier Kilevold til NRK.

Tror på comeback

GRANDIS-KAMERATENE: Lars Kilevold og artisten D\'Lay har laget «Respekt til Grandiosa», en låt som er lastet ned 300 000 ganger. ARKIVFOTO: ANDERS GRØNNEBERG
GRANDIS-KAMERATENE: Lars Kilevold og artisten D\'Lay har laget «Respekt til Grandiosa», en låt som er lastet ned 300 000 ganger. ARKIVFOTO: ANDERS GRØNNEBERG Vis mer

Artisten D\'lay rapper på «Repekt til Grandiosa», og duoen D\'Lay/Kilevold har også hatt suksess med reklamemusikk tidligere.

På begynnelsen av 2000-tallet fikk de mye radiospilling med «You\'re on your own», laget for Telenor-portalen Oyo.

Nå har Kilevold lyst til å gjøre comeback som ordinær artist.

- Det blir forhåpentligvis mer vanlig popmusikk etter hvert. Jeg har lyst til å jobbe litt mer med det, etter hvert, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling