LANG KØ - UTEN SNIKEMULIGHETER: MostExclusiveWebsite.com har titusenvis av mennesker i kø for ett fattig minutt inne på nettsida. Foto: Skjermdump,MostExclusiveWebsite.com
LANG KØ - UTEN SNIKEMULIGHETER: MostExclusiveWebsite.com har titusenvis av mennesker i kø for ett fattig minutt inne på nettsida. Foto: Skjermdump,MostExclusiveWebsite.comVis mer

35 000 mennesker i kø for å få ett minutt på denne nettsida

Verdens mest eksklusive nettside vil snu Internett på hodet.

(Dagbladet): Nettsida MostExclusiveWebsite.com er trolig nettopp det den hevder å være - verdens mest eksklusive nettside.

De siste dagene har hundretusenvis av mennesker tilbragt tusenvis av timer i kø for få ett fattig minutt inne på nettsida.

Kun én besøkende får adgang av gangen, og gis da 60 sekunder mutters alene inne på sida til egen forlystelse. 

35 000 mennesker i kø For å få din tilgang må du pent stille deg i kø, få et kønummer og vente. Vente lenge.

I skrivende stund står 34 167 mennesker i køa, mens besøkende nummer 256 884 gis sitt minutt i varmen. 

Skaperen bak den noe innovative nettsida fortalte amerikanske CNBC at ideen var å snu Internett på hodet.

- Nettet er skapt for å være åpent og tilgjengelig, så hva om jeg lager et nettside som var det akkurat motsatte av det som er nettets definerende egenskaper, forteller Justin Foley.

Spoiler: Dette inneholder sida Det er egentlig godt bevart hemmelighet hva som faktisk befinner seg inne på MostExclusiveWebsite.com. Dersom du ønsker å stille deg i kø og bevare spenninga bør du slutte å lese nå.

Dagbladet har tatt seg bryet med å stå i kø og pent vente på vårt eksklusive minutt. Og minuttet er fylt med katter, masse søte katter. Inne på MostExclusiveWebsite.com er et forum hvor nettsida ber den besøkende legge igjen en hilsen.

Gjør man det, får man opp nusselige bilder av bedårende kattunger. Men kun i 60 sekunder. Da er moroa over.