«Senkveld» på TV 2

35 000 seere skiller TV 2s flaggskip og program som skal kuttes

Idrettssmell fredag kveld. 

TV-VETERANER: «Senkveld med Thomas og Harald», ledet av Thomas Numme (til venstre) og Harald Rønneberg, har blitt sendt på TV 2 siden 2003. Programmet sliter med å holde tritt med NRK-konkurrenten «Skavlan», som har hatt betraktelig flere seere så langt i høst. Foto: NTB Scanpix
TV-VETERANER: «Senkveld med Thomas og Harald», ledet av Thomas Numme (til venstre) og Harald Rønneberg, har blitt sendt på TV 2 siden 2003. Programmet sliter med å holde tritt med NRK-konkurrenten «Skavlan», som har hatt betraktelig flere seere så langt i høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): TV 2s fredagsflaggskip «Senkveld med Thomas og Harald» seiler tilsynelatende i motvind for tida.

Nå på fredag var det kun 386 000 nordmenn som fulgte Thomas Numme og Harald Rønnebergs program. Til sammenlikning så over dobbelt så mange «Nytt på nytt» på NRK samme kveld.

Fredagens seertall for «Senkveld» ligger kun 35 000 over et annet TV 2-program, «Vårt lille land», som sendes søndager og er lagt på is av kanalen.

Hva er så framtiden for «Senkveld»?

- Spesiell TV-dag

Marianne Massaiu, broadcast-sjef i Mediacom, påpeker overfor Dagbladet at fredag var en spesiell TV-dag for underholdningsprogrammene på både NRK og TV 2, på grunn av sterk konkurranse fra både fotballkamp og sjakk-VM.

- «Nytt på nytt» mistet jo 30 prosent av seerne sammenliknet med forrige fredag, sier Massaiu.

Hun tror at snittet på 490 000 seere i høst er det nye normalnivået for «Senkveld».

- For ett år siden ville jeg kanskje sagt noe annet, men slik utviklingen har vært i markedet og programmet tror jeg TV 2 er fornøyde med å ligge på dette nivået.

Hun tror TV 2 gjør rett i å videreføre «Senkveld» i 2017.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer