BEHOLDER SEERE: Sjefredaktør i TV2, Alf Hildrum, mister ikke seeree på de kanalene Get fra 1. januar så ut til å miste. . Foto: ERLING HÆGELAND/Dagbladet
BEHOLDER SEERE: Sjefredaktør i TV2, Alf Hildrum, mister ikke seeree på de kanalene Get fra 1. januar så ut til å miste. . Foto: ERLING HÆGELAND/DagbladetVis mer

400 000 Get-kunder får beholde TV 2-kanalene

Risikerte å miste flere av dem.

Over 400 000 Get-kunder kan puste lettet ut etter at selskapet har kommet til enighet med TV 2.

Fredag det ble kjent at Get hadde sagt opp sin avtale med TV 2, og at selskapets kunder ville miste TV 2 Sport og TV 2 Zebra etter nyttår.

Men kanalkrangelen mellom Get og TV 2 har løst seg og Get-kundene får dermed beholde de to kanalene. Årsaken til bruddet skal ha vært prisdiskusjon.

Ifølge en pressemelding fra Get har det vært jobbet hardt gjennom hele julen for å komme fram til en løsning som gjør at kanalene fremdeles kan være tilgjengelig for Get sine kunder i 2012.

- Det er derfor gledelig at vi nå har kommet fram til en løsning som gjør dette mulig, sier Øyvind Husby, Informasjonsdirektør i Get.

Dermed får over 400 000 Get-kunder, som egentlig skulle miste TV 2 Zebra og TV 2 Sport fra og med søndag 1. januar, fortsatt tilgang til kanalene.

(NTB)