50 Cent beskutt

Skyteepisoden får ikke følger for nestes ukes konsert i Oslo Spektrum.

I går ble det avfyrt 10 skudd mot rapperen 50 Cent og hans følge. 50 Cents plateselskap Universal sier i dag at gårsdagens episode ikke påvirker neste ukes konsert i Oslo Spektrum.

- Han kommer han, så det er bare å glede seg, sier promotionansvarlig Gjermund Moastuen til Dagbladet.no

Må melde seg

Skyteepisoden skjedde utenfor et hotell i New Jersey, og ifølge avisa Aftonbladet.se befant erkefienden Ja Rule og hans gjeng seg kun 1,5 kilometer fra åstedet. 50 Cent flyktet ut av kuleregnet og inn i hotellet. Der gjemte han seg i et par minutter før han forsvant i en limousin. Ingen ble skadd, men politiet gir 50 Cent sju dager på å melde seg for å forklare hva som skjedde. Hvis ikke blir han etterlyst.

- De burde vært igjen og ringt politiet. Menneskers liv kunne vært i fare, sier politisjef Ronald Buonocore til Aftonbladet.

Krig

Politiet har ingen mistenkte, men frykter at det er en krig på gang, og nevner blant annet at Ja Rule befinner seg i nærheten. Forrige uke døde D.O. Cannon som var signet på samme plateselskap som Ja Rule, Murder Inc. Mordet kom noen dager etter at Shadaha Bey som jobber som vakt for 50 Cents gjeng G-Unit ble drept.

- Det er tydelig en eller annen krig på gang, sier politioffiser Edgar Martinez til Aftonbladet.se.

<B>BESKUTT:</B> Rapperen 50 Cent ble ikke skadde under gårsdagens skyteepisode.