50 Cent casher inn

Han er blitt skutt, banket, sparket fra platekontrakter og buret inne av politiet. Eminem mener rapperen 50 Cent vil overta hitlistene etter ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les flere anmeldelser her!

LOS ANGELES (Dagbladet): Det er ingen hiphopalbum det er høyere forventninger til enn debutalbumet til 50 cent. «Get Rich or Die Tryin'» er forhåndssolgt i godt over en million eksemplarer på verdensbasis. Det skyldes en vellykket hype av hans bakmenn, verdensstjernen Eminem og produsentgeniet Dr. Dre.

«Monsterlåter»

Lenge før de to kjente rappmogulene ble platas produsenter, var Eminem en stor fan av den 26 år gamle rapperen Curtiz Jackson fra Queens utenfor New York. Eminem synes han skriver «monsterlåter», og var ikke tvil om hans stjernekvaliteter.

- Eminem inviterte meg til hans lanseringsfest for «The Eminem Show» i Los Angeles. Her møtte jeg Dr. Dre, og etter at vi hadde drodlet rundt noen ideer, var i grunnen avtalen klar, sier 50 cent til Dagbladet.

Da andre plateselskaper hørte at den suksessfulle rappduoen var involvert, ringte alle selskapene som hadde vraket ham gjennom åra.

- Jeg fikk bedre tilbud fra flere andre selskaper, men jeg trodde det var kreativt mer givende å arbeide med Em og Dre. Jeg har ikke angret på avgjørelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer