Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

50 Cent får eget dataspill

Skal «ryste spillverdenen». Se video!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 50 Cent er ingen fredelig mann, skal vi tro alle historiene som verserer om rap-stjernen. For få dager siden ble en i hans følge skutt mens 50 Cent ble radiointervjuet.

Det er ikke bare 50 Cents følgevenner som blir skutt på - selv har Curtis Jackson, som rapartisten egentlig heter, blitt skutt hele ni ganger. Blant annet ble kjeven hans skutt i filler en gang, derav hans noe egenartede rappestil.

Nå er det imidlertid 50 Cents tur til å skyte tilbake.

- Knuser konkurrenter

Riktignok vil det skje i spillform, i det kommende spillet «50 Cent: Bulletproof». Nå er det nemlig offisielt at rapartisten skal få sitt eget dataspill, som du kan se trailer fra hos MTV. Denne traileren er en forkortet versjon av hovedtraileren, som vil følge med på 50 Cents kommende album «The Massacre».

I fjor takket 50 Cent nei til å gi stemme til hovedpersonen i «Grand Theft Auto: San Andreas». Han sa da at han «er ute etter å knuse alle konkurrenter, og at det ikke skal være annerledes med dataspillet».

- Jeg skal ryste spillverdenen slik jeg gjorde med rapverdenen, forteller 50 Cent til MTV.

Avdekker konspirasjon

«50 Cent: Bulletproof» lar deg spille rapperen gjennom New York idet han prøver å avdekke en stygg, internasjonal konspirasjon. Slike ting som rapartister vanligvis gjør, altså.

I spillet vil du selvfølgelig få høre musikk fra 50 Cent og hans venner i G-Unit - samt at det mest sannsynlig vil bli opptredener fra kjente folk som Eminem og Dr. Dre. Du vil også kunne mikse musikken i spillet selv.

Utgiver av spillet er Vivendi-Universal Games, og vi kan forvente oss å få gangsta-action i stua før jul en gang.

STJERNE I EGET SPILL: 50 Cent får nå sitt eget spill, «Bulletproof». Forvent deg store mengder med skyting og egenprodusert spillmusikk.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!