50 Cent har selv blitt skutt ni ganger - nå skal han møte Utøya-overlevende

Under Rått og Råde i Stavanger.

ENGASJERT: Rap-kongen 50 Cent har sjøl bedt om å få møte overlevende fra Utøya når han opptrer i Stavanger torsdag. Foto: Scanpix
ENGASJERT: Rap-kongen 50 Cent har sjøl bedt om å få møte overlevende fra Utøya når han opptrer i Stavanger torsdag. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Er det ikke fantastisk? Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si! Det sier en mildt sagt sjokkert, men lykkelig, fylkessekretær i Rogaland AUF, Emilie Bersaas (19) til Dagbladet.

I går fikk hun og de 29 andre som overlevde fra Rogaland følgende beskjed:

Rapstjerna 50 Cent har personlig bedt om at overlevende skal inviteres til hans konsert under Rått og Råde-festivalen i Stavanger. Ikke bare det, han vil gjerne møte ungdommene.

Og - på toppen av det hele: Etterpå vil han gjerne gi en ekstraopptreden i Stavanger utelukkende til inntekt for Utøya-fondet.

Gir ekstraopptreden - 50 Cent er en av hip hop-ens aller største stjerner. At han har bedt om å få hilse på oss, er utrolig, men at han samtidig har bedt om å få gi en veldedighetsopptreden, det er enda mer fantastisk, sier Bersaas.

Også festivalens markedssjef Pål Jakobsen er litt satt ut av at rapperen sjøl har vist så stort engasjement.

- Noe tilsvarende har vi aldri opplevd. Managementet tok kontakt og sa at 50 Cent gjerne ville treffe de unge. Vi kontaktet Rogaland AUF. Så ble vi spurt om 50 Cent kunne få gi en veldedighetsopptreden til inntekt for fondet i etterkant av hovedkonserten. Det er enestående, sier Jakobsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.