Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

50 Cent saksøkt av kirurg

En kirurg hevder at rapperen 50 Cent skylder over 30 000 dollar for behandling av flere skuddskader.

Superstjerna skal ha blitt behandlet for ni skuddsår ifølge ham selv. 50 Cent ble lagt inn på Jamaica Hospital Medical Centre i New York 24. mai 2000. Kirurg Nader Paksima behandlet Eminem-protesjéen for «flere skuddsår» heter det i saken som ble fremmet for retten forrige uke, skriver musikknettstedet Dotmusic.com.

- Til tross for flere purringer er ikke regningen på 32 511 dollar (222 000 nkr) betalt. Min klient føler at 50 Cent har hatt stor suksess som artist siden skytingen. Dr. Paksima synes 50 Cent var en hyggelig, karismatisk fyr og vi håper han ordner opp før dette går til retten, sier Paksimas advokat til Christopher Galiardo.

50 Cent har ikke kommentert saken. Ellers på 50 Cent-fronten: Han kan havne i fengsel etter en arrestasjon sist januar der politiet fant to ladde pistoler i bilen. Dessuten er Mike Tyson forbannet fordi datteren skal ha skrevet e-post til 50 Cent.

SUKSESS OG TRØBBEL:</B> 50 Cent selger bøtter og spann med skiver, men sliter litt på privaten. Nå er han saksøkt for over 220 000 norske kroner av en kirurg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media