Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

53 arrestert på Quarten

KRISTIANSAND (Dagbladet.no): 53 personer er arrestert i forbindelse med Quart-festivalen. Likevel får Quarten ros fra politiet.

De fleste som er arrestert, er innbragt for helt ubetydelige forhold.

- Vi er svært fornøyd med arrangementet, sier Ole Hortemo ved Kristiansand politistasjon.

Her er Quartens «synderegister» så langt:

  • 25 er arrestert for drikking på offentlig sted. Disse har fått forelegg fra 2000 kroner og oppover.
  • 6 er arrestert for urinering. Disse har og fått forelegg på rundt 2000 kroner.
  • 1 er arrestert for promillekjøring i båt.
  • 21 er arrestert for overtredelser av narkotikalovgivningen. De fleste for besittelse av så små mengder narkotika at det kun blir ilagt forelegg, men det vil bli reist tiltale mot enkelte.

    - Dette er noe mer enn på samme tid i fjor, men det har vel mer å gjøre med at vi bruker større ressurser i år enn i fjor. Vi er veldig fornøyd med festivalen, publikum og arrangørene, og det er ingen grunn til å snakke om noen negativ utvikling, sier Hortemo til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling