STORT BESLAG:  Politihunden Kaiser overvåker festivalområdet på Værøy. Politiet i Salten har gjort til sammen 55 beslag av narkotika i forbindelse med «Midnight Sun festival».
Foto: Politiet / NTB scanpix
STORT BESLAG:  Politihunden Kaiser overvåker festivalområdet på Værøy. Politiet i Salten har gjort til sammen 55 beslag av narkotika i forbindelse med «Midnight Sun festival». Foto: Politiet / NTB scanpixVis mer

55 personer pågrepet med narkotika på festival

- Et nedslående resultat

(Dagbladet): Politiet i Salten har gjort til sammen 55 beslag av narkotika i forbindelse med «Midnight Sun festival» på Værøy utenfor Lofoten, skriver avisa Nordland.

- Dette er et nedslående resultat. I hovedsak dreier som om mindre beslag av ulike former for narkotika, forteller politistasjonssjef i Bodø, Bent-Are Eilertsen i en pressemelding.

Det er opprettet straffesaker på alle 55 personene. Samtlige har mottatt og vedtatt forelegg i størrelsesorden 3.000 til 15.000 kroner, skriver politiet.

Festivalen tiltrekker seg publikum fra både inn- og utland og i år har det vært rundt 1700 deltakere på Værøy, mange av dem barn, skriver Avisa Nordland.

«Midnight Sun Festival» arrangeres fra 29. juni til 5. juli 2016 på Værøy.

Det har ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med ledelsen av festivalen