550 000 husstander mister TV 2

Det er brudd i forhandlinger mellom TV 2 og Telenor T-We.

SER DETTE: De 550 000 hustandene som er kunder hos Telenor T-We får opp dette bildet, dersom de forsøker å se på noen av TV 2s kanaler. Foto: Hans-Martin Ruud / Dagbladet
SER DETTE: De 550 000 hustandene som er kunder hos Telenor T-We får opp dette bildet, dersom de forsøker å se på noen av TV 2s kanaler. Foto: Hans-Martin Ruud / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På grunn av brudd i forhandlinger om TV-rettigheter har Telenor nå ikke lov til å sende TV 2s kanaler. Det opplyser Telenor Norge i en pressemelding fredag ettermiddag.

Det betyr at alle kunder av Telenor T-We får svarte skjermer, dersom de ønsker å se på noen av TV 2s kanaler. Dette gjelder både faste kanaler, som TV 2 og TV 2 Nyhetskanalen, samt abonnementskanaler.

Selskapet leverer kanaler og strømmetjenester til over 550 000 norske husstander.

- Vi er svært lei oss for at dette går ut over kundene våre, og kan forsikre om at vi gjør alt vi kan for å få på plass en ny avtale med TV 2, sier Camilla Amundsen, direktør for TV og fastnett i Telenor Norge, i pressemeldingen.

På overtid i flere dager

Avtalen mellom TV 2 og Telenor T-We gikk ut 30. november. Siden det har forhandlingene foregått på overtid. Telenor har derfor ikke, per nå, rettigheter til å sende innhold fra TV 2 før en ny avtale er på plass.

- Vi vil forhandle videre og gjør alt vi kan for å få til en avtale som gir kundene det de vil ha. I mellomtida kan kundene velge mellom økonomisk kompensasjon eller flere poeng for å få tilgang til mer innhold, forklarer Amundsen i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer