Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

550 billetter til avlyst Karpe Diem-konsert var revet bort: - Forsøker å finne en ny dato

Billetteierne kan nå få refundert beløpet, opplyser Vekao.

(Dagbladet): Det ble en kjedelig avslutning på Uken-konserten i Bergen lørdag kveld. Karpe Diem forlot scenen og 4500 personer måtte evakueres etter at en 28 år gammel mann stormet fram på scenekanten, rettet et brannslukningsapparat mot publikum og sprutet innholdet utover.

Se video fra hendelsen øverst i saken.

RETT FØR: Bildet til venstre viser Karpe Diems Chirag Patel i aksjon, og er tatt minutter før en 28-åring entret scenen med brannslukningsapparatet. Foto: Privat / Hanna Elnan Vennes
RETT FØR: Bildet til venstre viser Karpe Diems Chirag Patel i aksjon, og er tatt minutter før en 28-åring entret scenen med brannslukningsapparatet. Foto: Privat / Hanna Elnan Vennes Vis mer

Handlingen fikk også konsekvenser for den planlagte Karpe Diem-konserten på Meieriet i Sogndal søndag kveld. Studentuka Vekao hadde solgt 550 billetter, men måtte avlyse konserten etter som instrumentene til Karpe Diem nå skal være ødelagt.

Bookingansvarlig i Vekao, Jesper Nondal, sier at alle med billett kan få beløpet refundert.

- Konserten var utsolgt, så det ble et krisemøte, men dette er ingen sin feil, og ikke noe vi kan gjøre noe med. Konserten i kveld er definitivt avlyst, men vi forsøker å finne en ny dato, sier Nondal til Dagbladet.

PR-ansvarlig for Vekao, Marie von Hirsch, forteller at festivalen fortsetter som normalt.

- Det ble en liten demper, men Vekao blir uansett kanonbra. Alle vi snakker med er forståelsesfulle for hva som har skjedd.

Gjerningspersonen ble arrestert av politiet kort tid etter stuntet, melder Hordaland politidistrikt overfor Dagbladet. Han skal avhøres i løpet av dagen.

LES OGSÅ: «28-åring med tilknytning til artistene» sørget for evakueringen av 4500 personer i Bergen

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media