572 000 så prostituerte «Silje» ha sex med horekunde

Første del i ny krimdokumentarserie på NRK i går.

SEX FORAN SKJULT KAMERA: En luksusprostituert gikk med på å ha sex med en kunde med skjulte kameraer montert på hotellrommet. Foto: NRK/NOVEMBERFILM
SEX FORAN SKJULT KAMERA: En luksusprostituert gikk med på å ha sex med en kunde med skjulte kameraer montert på hotellrommet. Foto: NRK/NOVEMBERFILM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Første del av dokumentarserien «Slanger i paradis», som hadde premiere på NRK i går kveld fikk gode seertall.Denne delen handlet om sexhandel og bakmennene.

Luksusprostituerte «Silje» fortalte at hun tjener opp mot 200 000 i måneden på å selge sex.

Hadde sex på tvI går fikk seerne se hvordan jobben hennes var i praksis. 572 000 seere så på da hun hadde sex med en kunde på et hotellrom i Oslo sentrum.Morten Møller Warmedal, som er prosjektleder i NRK for dokumentaren, er fornøyd med seertallene. Programmet var det tredje mest sette i går, med unntakt av nyhetene. Kun Ut i naturen og Grey's anatomy hadde flere seere.

- Det er kjempebra. Det viser at det er stor interesse for saken. Vi har etablert en viss seerskare på dette tidspunktet, som foretrekker dokumentarer, men seerne er ikke alltid trofaste, sier han til Dagbladet.

Dagbladet møtte «Silje» i går, en helt ordinær jente i 20-årene.Hun fortalte at hun måtte gå mange runder med seg selv før hun valgte å stille opp i dokumentaren.

- Det er litt skummelt, men jeg vil vise virkeligheten.Hun sa at hun ikke ville se dokumentaren i går kveld- Jeg orker ikke se meg selv, men jeg har godkjent det som er med meg. Kanskje jeg ser den på nett senere en gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer