584 000 så «Big Brother»-premiere

Mennesker i en bunker frister fortsatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den foreløpig siste versjonen av reality-serien «Big Brother» lokker med Playboy-modell, landskamp mellom Norge og Sverige og 14 ekstra dager i bunkersen. Og det interesserte i snitt 584 000 seere i går kveld.

- Tallet er gjennomsnittet for de tre halvtimene. Toppen kom i del to. Da var det 650 000 seere som så «Big Brother», sier informasjonsdirektør Jens-Petter Gjelseth til Dagbladet.no.

- Fargeklatter

Han sier videre at tallene ligger høyere enn det kanalen internt hadde forventet. Gårsdagens premiere trakk litt færre seere enn sist premier. Da fattet 651 000 seere interessen, mens runden før lokket 527 000. Snittet for de hele de to foregående rundene med «Big Brother» er henholdsvis 313 000 og 295 000.

Men det er ingenting mot første omgang da 480 000 seere i snitt fulgte mennesker innelåst i bunkers gjennom 100 dager.

- Vi sier av prinsipp ingenting om hva vi forventer av seere fremover. Men så langt er vi fornøyd, sier Gjelseth. Han mener også at det denne gangen er såpass mange av de han kaller «fargeklatter», at TVNorge håper på gode tall fremover.

Fornøyd

Gjelseth er også fornøyd med den nye programlederen Brita Møystad Engseth, i liket med Dagbladets Tom Stalsberg:

«Ingenting å utsette på hennes debut: Raus, varm, kjølig, humørfylt, karikert, godslig, ironisk på de riktige stedene, ja rett ut en landsmoder for vårt unionslag som skal kjempe om en million kroner og et kjendisliv i Se &Nå, retten, VG og Dagbladet», skriver Stalsberg i anmeldelsen.

PROGRAMLEDER:</B> Brita Møystad Engseth er ny programleder i «Big Brother».
<B>ELISA:</B> Svenske Elisa har posert lettkledd i blant annet Playboy.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer