6000 på Bylarm

På en helt vanlig, grå hverdag gikk festpulsen opp i minst 200 i Bergen i går. Alle utestedene var stappfulle, og køene blir ikke kortere i dag.

- Vi anbefaler alle å være tidlig ute ja, sier Bylarmsjef Runar Eggesvik til Dagbladet.no.

-

- Han hadde et hektisk program I går, og rakk innom en rekke konserter på åtte av byens scener. Overalt hadde svette og blide bylarmere samlet seg, mange av dem sto I kø.

Fra 30 til 1000

For hele 1800 bylarmpass er solgt. I tillegg kommer enkeltbillettsalget og de 1300 bransjefolkene som koser seg seg sammen med et par hundre artister. Til sammen er rundt 6000 med på Bylarm, og det er mange. Eggesvik tror det er lurt å skynde seg om man skal få fatt i en billett.

- Det er helt vilt! 1000 så Datarock på Teatergarasjen. Sist jeg så dem spilte de for 30 på Mono, sier Eggesvik, som altså har et luksusproblem. Ikke alle kom inn på konserten.

-

Datarock gjorde en bra forestilling. I tillegg trekker Eggesvik, som nok ble bergenspatriot i løpet av torsdagen, fram Evil Tordivel, også de fra regnbyen.

Kveldens orienteringsløp

I kveld fortsetter hardkjøret, og du må løpe mye skal du få med deg det beste på alle scener. Eggesvik har planen klar for lengst.

- Jeg har hørt så mye skryt av Marianne Creegan, hun skal jeg se på Madam Felle 19.00. Etterpå blir det Palermo i VG-teltet 19.50, og Dharma på samme sted etterpå. Så skal på Landmark 21.00 og kikke på Elektro Ompaniet. Side Brok spiller i VG-teltet 21.30. Så må jeg på Teatergarasjen for å se Washington 22.00. Blir der for å se Vaiping 22.30 og går for å se Zoom-bandet på Hulen.

Bylarm, som har som mål å samle hele musikknorge utenfor Oslo, er et attraktivt arrangement å få til byen sin. I morgen 11.30 offentiggjøres neste års Bylarm-by.

Følg med på Dagbladet.no for mer Bylarm-stoff. Send oss ditt beste Bylarmbilde. Send mms til tips 1937.

<B>KJENDISER OVER NATTA:</B> Datarock spilte for 1000 mennesker på Teatergarasjen i går kveld, og flere kom ikke inn. Så mange har bergensbandet aldri spilt for før, og de får skryt av Bylarmsjef Runar Eggesvik, som kaller det en fantastisk konsert.