6000 på Bylarm

På en helt vanlig, grå hverdag gikk festpulsen opp i minst 200 i Bergen i går. Alle utestedene var stappfulle, og køene blir ikke kortere i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi anbefaler alle å være tidlig ute ja, sier Bylarmsjef Runar Eggesvik til Dagbladet.no.

-

- Han hadde et hektisk program I går, og rakk innom en rekke konserter på åtte av byens scener. Overalt hadde svette og blide bylarmere samlet seg, mange av dem sto I kø.

Fra 30 til 1000

For hele 1800 bylarmpass er solgt. I tillegg kommer enkeltbillettsalget og de 1300 bransjefolkene som koser seg seg sammen med et par hundre artister. Til sammen er rundt 6000 med på Bylarm, og det er mange. Eggesvik tror det er lurt å skynde seg om man skal få fatt i en billett.

- Det er helt vilt! 1000 så Datarock på Teatergarasjen. Sist jeg så dem spilte de for 30 på Mono, sier Eggesvik, som altså har et luksusproblem. Ikke alle kom inn på konserten.

-

Datarock gjorde en bra forestilling. I tillegg trekker Eggesvik, som nok ble bergenspatriot i løpet av torsdagen, fram Evil Tordivel, også de fra regnbyen.

Kveldens orienteringsløp

I kveld fortsetter hardkjøret, og du må løpe mye skal du få med deg det beste på alle scener. Eggesvik har planen klar for lengst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.