640 000 kroner for Stones-billett

Men da får du digge i bua til Schwarzenegger.

(Dagbladet.no): Dette tilbudet er skreddersydd for Stones-fans med Terminator-fetisj, republikansk legning og problemer med å få regningene til å strekke til. For 640 000 kroner får du sitte i luksusboden til California-guvernør Arnold Schwarzenegger under Boston-konserten til Rolling Stones 21. august.

Biceps-politikeren samler inn penger til en folkeavstemning i delstaten sin, og har fått en bunke Stones-billetter som han skal selge dyrt. 40 personer kan få betale 64 000 kroner for å delta i Arnolds konsert-mottakelse. Mens de må nøye seg med sentralt plasserte billetter til selve musikkbegivenheten, får de som tidobler prisen innta en luksusboks sammen med den tidligere actionstjerna.

De innsamlede pengene skal brukes til å fremme guvernørens ønsker for folkeavstemninga. 8. november ber han innbyggerne ta stilling til alt fra delstatsutgifter, utdanning og abort til grensene for valgdistrikt, skriver nyhetsbyrået AP.

SKAL PÅ VERDENSTURNE: Her varmer Rolling Stones opp i Toronto 10. august. Neste søndag er turnestart i Boston med Schwarzenegger og hans pengesterke støttespillere blant publikum. Albumet "A Bigger Bang" slippes 6. september. Foto: SCANPIX/AP
SKAL PÅ VERDENSTURNE: Her varmer Rolling Stones opp i Toronto 10. august. Neste søndag er turnestart i Boston med Schwarzenegger og hans pengesterke støttespillere blant publikum. Albumet "A Bigger Bang" slippes 6. september. Foto: SCANPIX/AP Vis mer
<B>DREVEN POLITIKER: I stedet for å banke filmskurker, forsøker Arnold nå å drive en delstat. Nesen for PR har han tydeligvis beholdt.