78 000 fans vil ha Ben Affleck sparket

Tallene på sinte motstandere fortsetter å øke.

FANSEN RASER: Nesten 80 000 Batmanfans over hele verden har signert en underskriftskampanje for å få skuespiller Ben Affleck sparket fra rollen som superhelten i en kommende Batman-filmen. Foto: Stella Pictures
FANSEN RASER: Nesten 80 000 Batmanfans over hele verden har signert en underskriftskampanje for å få skuespiller Ben Affleck sparket fra rollen som superhelten i en kommende Batman-filmen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det ble i forrige uke kjent at det blir den Oscarvinnende skuespilleren Ben Affleck som skal spille Batman i filmen «Man of Steel 2».

På lørdag skrev Dagbladet om underskriftskampanjen der sinte fans krever å få Ben Affleck fjernet fra rollen. Da var det 30 000 mennesker som hadde skrevet under. På få dager har tallet steget med nesten 50 000.

Fansen raser Kort tid etter kunngjøringen om at Affleck blir den nye Batman ble det satt i gang en underskriftskampanje på nettsiden Change.org av sinte Batman-fans, for å få sparket Affleck fra rollen. Den har til nå samlet inn nesten 80 000 underskrifter.

Fansen som støtter kampanjen mener at Affleck ikke vil kunne yte rollefiguren rettferdighet, og at skuespillerferdighetene hans ikke er i nærheten av å være gode nok til å spille Bruce Wayne, Batmans alter ego, på en troverdig måte.

Passer ikke rollen John Roden er initiativtakeren til underskriftskampanjen og han skriver at han respekterer Afflecks arbeid, men føler at han er upassende for rollen. I sin bønn om å få slippe å se Affleck i superheltrollen skriver han dette:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer