78 mill. i bidrag

I går bestemte en familiedomstol på Manhattan at Mick Jagger (56) skal betale en raus sum månedlig til sin lille brasilianske sønn helt fram til Lucas fyller 21.

Det ryktes at den styrtrike og damekjære rockestjernen må ut med 35 000 dollar i måneden, 310 000 kroner, eller totalt drøyt 78 millioner kroner i underholdsbidrag, for sønnen han fikk med den brasilianske modellen Luciana Morad (30). Dermed har Jagger pådratt seg rockehistoriens dyreste ennattsopplevelse.

Jagger på telefon

Luciana Morad, som helt siden hun gikk gravid har hevdet at Mick Jagger er faren til hennes barn, møtte selv i retten i New York. Mick Jagger medvirket telefonisk fra London. Han oppga fullt navn og svarte benektende på dommerens spørsmål om han var påvirket av alkohol eller narkotika mens rettssaken pågikk.

I 20 måneder har Jagger kranglet med sin yngste sønns mor først om farskapet og seinere størrelsen på underholdsbidraget. Derfor var det en svært lettet Luciana Morad som i går kunne fastslå at hun hadde sikret sin førstefødtes økonomiske framtid relativt godt.

Kidnappingsfare

- Jeg føler at jeg har gjort det eneste rette for min sønn, både finansielt og følelsesmessig har jeg prøvd å få til den beste løsningen, sa hun da dommer Kirshblum hadde avsagt dommen. Størrelsen på forliket mellom foreldrene blir holdt hemmelig, av hensyn til den vesle guttens sikkerhet. Ifølge dommeren var det fare for at barnet kunne bli kidnappet dersom størrelsen på summen pappa Jagger må punge ut med blir kjent i Brasil.

Det er lite som tyder på at vesle Lucas kommer til å ha mye kontakt med sin far, som har seks øvrige barn med tre andre kvinner. Det var etter at Jaggers hurtigromanse med den brasilianske skjønnheten ble kjent at Jerry Hall bestemte seg for å dumpe rockens minst trofaste ektemann. Først da fant hun ut at paret egentlig aldri hadde vært gift...

FORNØYD MOR: Den brasilianske modellen Luciana Morad har all grunn til å være fornøyd. Her med velstående, unge Jagger på armen.