80-tallet kupper skjerm og lerrett

Sjekk hvilke klassikere som er tilbake.

Nye intriger: I kveld er Ewing-familien tilbake på skjermen etter tjue år. Foto: TV2
Nye intriger: I kveld er Ewing-familien tilbake på skjermen etter tjue år. Foto: TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er over tjue år siden siste episode av såpeserien «Dallas» ble sendt. Nå er det pusset støv av Ewing-familiens intriger og drama, og historien fortsetter i kveld på TV2. Nyinnspillinger som dette kan vise seg å være svært innbringende, skal vi tro medieviter Gry Rustad.

- Generasjonen som så filmer og serier på åttitallet har nå blitt en kjøpesterk gruppe. I tillegg til gamle fans vil også en helt ny generasjon bli introdusert for konseptet, sier hun.

Rustad tror imidlertid denne resirkuleringen handler om mer enn penger, og forteller at det kan være en viss nostalgi inne i bildet.

- De som vokste opp med og var glad i serier som «Dallas» er nå i 30-årene. De befinner seg i posisjoner i TV-bransjen der de kan bestemme hva som skal produseres, sier hun.

- Billig løsning Gjensynet med oljedynastiet er langt fra det eneste fra åttitallet som dukker opp på skjermene om dagen.

Titler som «21 Jump Street», «Footloose» og «Tron: Legacy» bygger alle på tjue — tretti år gamle ideer. Oppfølgere av filmer som «Politiskolen» og «Top Gun» er på vei. Lista er lang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer