900 000 ser på «Skavlan» - men nå begynner tv-høsten for alvor

Fredrik Skavlan er den ubestridte talkshow-kongen.

TALKSHOW-KONGEN: Nå kommer kulda og da øker tv-tittingen. 900 000 ser Fredrik Skavlan hver fredag - bl.a. fra tre New York-sendinger. Foto: NRK
TALKSHOW-KONGEN: Nå kommer kulda og da øker tv-tittingen. 900 000 ser Fredrik Skavlan hver fredag - bl.a. fra tre New York-sendinger. Foto: NRK


Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NRK er tilnærmet eneherskere i tv-universet i helga, og denne siste helga i oktober kan statskanalen vise til knallsterke seertall.

Ni av de ti mest sette tv-programmene er vist på NRK1. På tiendeplass finner vi TV 2.

Nærmere 900 000

- Det var vært en usedvanlig god helg for oss i NRK. Selv om tv-vanene endrer seg til mindre lineær-tv-titting, holder vi likevel stand, sier medieanalytiker Håkon Lund Sørensen i NRK.

«Skavlan» kan vise til 892 000 seere fredag kveld, det er ikke årsbeste - men et solid tall.

Faktisk 120 000 flere enn da Bruce Springsteen gjestet Fredrik Skavlan på sin 67-års bursdag 23. september. Årsbeste for «Skavlan» var fredag 21. oktober, da bl.a. Christen Sjögren snakket om sine alkoholproblemer.

Flere enn halvparten

- Ja, da var det enda flere som så «Skavlan». Da hadde vi 909 000 seere den kvelden. Nå fredag hadde 17 000 færre. Det er likevel et godt tall, sier Sørensen, som legger til at det utgjør en markedsandel på 55 prosent. Det betyr at mer enn halvparten av alle tv-seerne faktisk ser på NRK 1 i den perioden «Skavlan» blir sendt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer