Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Ole Martin Alfsen

Å bli pappa endret TV-kokkens syn på mat

- Nå handler alt om logistikk og brannslukking.

MÅ JOBBE UTEN KJØKKEN: Tv-kokken Ole Martin Alfsen og familien har akkurat flyttet fra en leilighet i Gamlebyen, til nytt hus på Bøler i Oslo. Kjøkkenet er ikke helt ferdig, noe som byr på utfordringer for kokken. Foto: Nina Hansen
MÅ JOBBE UTEN KJØKKEN: Tv-kokken Ole Martin Alfsen og familien har akkurat flyttet fra en leilighet i Gamlebyen, til nytt hus på Bøler i Oslo. Kjøkkenet er ikke helt ferdig, noe som byr på utfordringer for kokken. Foto: Nina Hansen Vis mer

- Tidligere romantiserte jeg det å bli pappa, og tenkte at vi skulle få tid til å leke, kose og lage ordentlig god, barnevennlig mat fra bunnen av. Men etter hvert skjønte jeg at småbarnsforeldre ikke har tid til noe som helst. Det aller meste handler om logistikk. Men klarer du logistikken, kan du få det koselig, sier TV-kokk Ole Martin Alfsen da Dagbladet møter han blant flytteesker i familiens nye kjøkken på Bøler i Oslo.

I høst fant han og samboer Anna Andresen drømmehuset, men oppussingen har tatt lengre tid enn ventet. De neste ukene må tv-kokken og familien, som også består av Annas datter på 7 år og deres felles sønn på 16 måneder, klare seg uten benkeplater og komfyr.

Det blir utfordrende når Alfsen skal planlegge nye retter og måltid.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?