KOMMENTARER

Å delta er å vinne

Det ble ingen priser på «The Imitation Game», men Morten Tyldum kan likevel føle seg som en vinner.

ALLE ER VINNERE: Morten Tyldums film forble tomhendt, men han kan godt lytte til George Clooney, som fra scenen sa at alle de nominerte var i en unik situasjon og måtte se på seg selv som vinnere. Foto: Scanpix.
ALLE ER VINNERE: Morten Tyldums film forble tomhendt, men han kan godt lytte til George Clooney, som fra scenen sa at alle de nominerte var i en unik situasjon og måtte se på seg selv som vinnere. Foto: Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Det ble visst ingen priser på «The Imitation Game» under Golden Globe-utdelingen natt til mandag. Det forventet ingen strengt tatt heller at det skulle bli - det var tyngre favoritter i alle de fem kategoriene der Morten Tyldums film var nominert.

Men forhåpentlig tygger ikke Tyldum så mye på skuffelsen som på det en sedvanlig veltalende George Clooney sa da han mottok Cecil B. DeMille-prisen fra scenen. I motsetning til den norske regissøren har Clooney vært nominert til Golden Globe-priser en rekke ganger, og beskrev hvordan det var å gå fra nominert til taper i løpet av et par timer, fra å bli gratulert før seremonien til å bli møtt med likegyldighet, nedslåtte blikk og en og annen medfølende mumling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer