Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Justin Timberlake til Dagbladet:

- Å få barn forandrer alt

– Farskap holder meg på jorda, sier superstjerna Justin Timberlake (36), som varmer opp til albumslipp med kinocomeback.

BLE FORELDRE: Justin Timberlake er aktuell med både album og film om dagen. Grunnen til at det er en stund siden sist, er at han og kona Jessica Biel har blitt foreldre. Foto: NTB SCANPIX
BLE FORELDRE: Justin Timberlake er aktuell med både album og film om dagen. Grunnen til at det er en stund siden sist, er at han og kona Jessica Biel har blitt foreldre. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

PARIS: Fem år er gått siden Justin Timberlake var å se på lerretet i Coen-brødrenes «Inside Llewyn Davis». Denne helga gjør han kinocomeback med 50-tallsdramaet «Wonder Wheel», signert selveste Woody Allen.

Mens han lader opp til plateslipp seinere i vinter, er det enkelt nok å forklare hvorfor Timberlake satte «bigeskjeften» som skuespiller på vent. I 2015 fikk han sønnen Silas Randall sammen med kona og kollegaen Jessica Biel.

– Har du barn selv? Vel, da kan jeg fortelle deg at alle klisjeene er sanne, erklærer Timberlake ubarbert og jetlag-herjet på et luksushotell i Paris.

– Det forandrer alt. Og det er en av grunnene til at jeg ikke har vært med i så mange filmer. For å si det sånn: Å lage film er skremmende saker. Men hvis du virkelig vil skremme «livskiten» av deg selv – skaff deg en unge.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?