Å feste eller ikke feste

Det er kvaliteten på festinga som avgjør om norske band får vist seg fram på South By Southwest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

AUSTIN (Dagbladet.no): -  Herregud, det er helt umulig å beskrive lukta av gymdrakta mi nå. Svette på svette på svette på svette. Ni konserter på tre dager. Jeg bommet fullstendig, trodde denne festen var i morgen og sparte den rene drakta til da. Tabbe! Har du sett deg rundt, eller? Det er jo som en motereportasje der ute!

PÅ SOUTH BY Southwest handler det ikke om å holde konsert. Det handler om å holde konsert for de riktige menneskene. Nå er Datarocks Tarjei Strøm i ferd med å luftforurense byens mest hypede partyområde. Musikk-og livsstilsbladet The Fader har, som flere andre promokåte bedrifter, fest utenfor det offisielle festivalprogrammet.

Det er gratis øl, eksklusive band og umulig å komme inn hvis du ikke står på gjestelista.

DATAROCK ER kveldens siste band.

-  Vi er ikke her for å bli oppdaget. Vi er her for at de som allerede har hørt om oss skal se oss live. Denne festen er helt perfekt for Datarock. Den har en veldig hipp profil. Folka er sannsynligvis litt hipsteruptighte og da er det lettere for oss å vite hvilke strenger vi skal spille på. Vi vet hva som provoserer dem, og kan dermed finstille showet, sier Tarjei.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer